Om Svenstrup-Als.dk

Svenstrup på Als

Smukt – og højt placeret på øen Als finder du Svenstrup centralt beliggende
i Sønderborg kommune midt i den skøneste natur og kun få kilometer fra en af Danmarks største industrivirksomheder.

bynight

Vi er ca. 800 indbyggere i Svenstrup og den nærmeste omegn. Et overskueligt område der har bevaret landsbylivets tryghed, men samtidig givet god grobund for nyudvikling og forandring her i starten af det nye årtusinde. En velfungerende og meget aktiv friskole, – flere mindre service- og håndværksvirksomheder, – en veludbygget infrastruktur med vej- og bussystemer giver basis for et progressivt bysamfund.

Få kilometer ned af bakke findes lange kyststrækninger med sandstrande og et stort skovområde, der giver ideelle vilkår for fritidsaktiviteter. Danfoss, der er områdets store arbejdsplads, har længe før det blev moderne med fokus på miljøforhold praktiseret “grøn politik” til stor gavn for den natur, vi er midt i.

Et kvarters kørsel og du er midt i Sønderborg med en stor palette af uddannelsesinstitutter og forretninger.Sønderborg logoVil du vide mere, så gå på opdagelse i de Internetsider, der ligger gemt bag denne side. God fornøjelse !

Vi fraskriver os ethvert ansvar for indhold og holdninger på de Internetsider, hvortil der er links fra denne – eller underliggende Internetsider.