Forsamlingshuset

I 1999 blev Svenstrup Forsamlingshus ændret til at være et nøglehus. Dette betyder, at der ikke længere er nogen vært på Forsamlingshuset, man kan dog stadig leje lokalerne, blot skal man nu selv sørge for alt det praktiske: Stille borde op, pynte, servere, lave mad og gøre rent og så videre. Til gengæld kan man selv medbringe såvel mad som drikkevarer.

Huset er meget velegnet til mange slags gøremål, såsom familiefester, møder, generalforsamlinger, amatørteater og meget mere.

Der er 3 forskellige lokaler som kan lejes til flere forskellige priser, med eller uden køkken.

forsamling001

Priser

Skænk

Her er der plads til ca 30 personer.

Prisen på leje af skænk til møder og lignende, hvor man selv sørger for rengøring, kan lejes med eller uden køkken. ½ dag uden køkken: leje 250kr, med køkken 350kr.

Priser for leje af skænk til fest og hermed betalt rengøring for alle brugte lokaler, her skal der dog betales depositum dvs. leje 900kr + 300 kr til rengøring + 2000kr i depositum

Lille Sal

Her er der plads til ca 50 personer.

Prisen på leje af den lille sal til møder og lignende, hvor man selv sørger for rengøring, kan lejes med eller uden køkken. ½ dag uden køkken: leje 500kr, med køkken 650kr

Priser for leje af den lille sal til fest og hermed betalt rengøring for alle brugte lokaler, her skal der dog betales depositum dvs. leje 1350kr + 300kr til rengøring + 2000kr i depositum

Hele huset

Der plads til ca 150 personer (Store sal 100 pers. + lille sal 50 pers)

Prisen på leje af huset til ½ dags møder og lignende, hvor man selv sørger for rengøring, kan lejes ½ dag med køkken til 650 kr

Priser for leje af den store sal til fest og hermed betalt rengøring for alle brugte lokaler, her skal der dog betales depositum dvs. leje 2900kr + 500kr til rengøring + 2000 kr i depositum

Betalinger

Ved leje af lokaler til møder og lignende betales der efter rengøring.

Ved leje af lokaler til fest, betales der et indskud når lejemål oprettes. Rest beløb samt depositum skal være betalt inden festen. Depositum returneres umiddelbart efter festen, forudsat der ikke er ødelagt noget.

Hvordan lejer man huset

“Hej.

Jeg er den nye kontaktperson man skal kontakte for at leje Svenstrup Forsamlingshus. Telefon nr. 26284860 dog er
e-mail adressen uforandret: esaft@bbsyd.dk
MVH Børge”

Han klarer alt omkring udlejning af huset og udlevering af nøgler/ etc. Spørg om der er ledige lokaler den ønskede dag, aftal hvad man ønsker at leje, hvornår man kan overtage lokaler og hvonår disse skal være afleveret igen. Priser og betalinger aftales også her.

forsamling002Nordalsiske jagthornsblæsere spiller for et fyldt forsamlingshus

Hvordan finder man huset

Når man kommer fra Sønderborg mod Nordborg, kommer man igennem Svenstrup, ca 20 km fra Sønderborg. Huset ligger midt i byen helt ud til hovedvejen.

Svenstrup Forsamlingshus (Nøglehus)

Sådan fungerer huset

Alt arbejde udføres på frivillig basis ved hjælp af en bestyrelse, støtteforening og støttemedlemmer.

Bestyrelsen

Består af 7 mand som varetager husets drift

Støtteforening

Består af 5 mand som varetager de praktiske opgaver, og indkalder støttemedlemmer til at hjælpe med disse opgaver.

Støttemedlemmer

Alle kan blive støttemedlemmer, herunder bestyrelse og støtteforening. Alle støttemedlemmer har lovet at hjælpe med en eller anden form for special opgave. Dette kan være: Slå græs, holde rent på scenen, servere ved fester (ikke privatfester), holde rent rundt om bygning, luge i bede o.s.v . Der er mange der har meldt sig til specialopgaver. De fleste har dog sagt, at ville hjælpe ved forefaldende opgaver. I skrivende stund har vi 52 støttemedlemmer, håber dog på mange flere, det skulle gerne ende op med, at støttemedlemmer kun skal hjælpe en enkelt gang eller to om året.

Når vores økonomi kommer på fode, vil der ikke blive så meget brug for frivillig arbejdskraft, men lige nu, hvor vi skal have huset til at fungere, kan vi bruge mange hjælpere.

Husk når man melder sig som støttemedlem, kan man ‘sige op’ fra dag til dag. Meld Jer gerne til en fra støtteforeningen.

Priserne er valideret den 3. december 2015